Dags att flytta? Vi hjälper dig!

Det är spännande att flytta till en ny bostad, men det är mycket som ska göras innan man är på plats. Minst inspirerande är det förmodligen att packa, bära, packa upp och inte minst städa hela den gamla bostaden enligt konstens alla regler. Särskilt betungande är det när man hellre vill börja inreda sin nya lägenhet eller villa.

Lyckligtvis är hjälpen aldrig långt borta, men se till att välja rätt – välj en flyttfirma som erbjuder de tjänster som just du behöver, med förstklassig service och förmånliga priser. Vad också noga med att kolla upp vad du får för pengarna genom att läsa på eller fråga andra kunder vad de tycker om tjänsterna.

Ett säkert kort

Just därför är du välkommen att vända dig till oss. Vi har ett fullständigt komplett tjänsteutbud inom flytt och kan hjälpa dig med precis allt, eller bara de delar av flytten du inte vill ägna din egen tid åt.

Vi har djup och bred erfarenhet och genom åren har vi samlat på oss många goda referenser. Att flytta antikviteter och andra värdefulla föremål är en av våra starka sidor, men naturligtvis gör vi ett lika omsorgsfullt arbete vid flytt av bohag – det kan många av våra kunder intyga. Kika gärna på omdömen från tidigare kunder för att bilda dig en uppfattning om vad du kan förvänta dig när du anlitar oss som din flyttfirma i Solna.

Avtal, offerter och försäkringar

Naturligtvis är vi öppna och transparenta vad gäller avtal och offerter. När vi lämnar offert gör vi alltid vårt bästa för att bedöma arbetets omfattning genom att jämföra med liknande uppdrag. Ibland tar det lite mer tid än beräknad, ibland lite mindre, men som kund betalar du bara för utfört arbete.

Du betalar alltså inte för tidsuppskattningen utan den faktiskt nedlagda tiden. Tar det kortare tid än beräknat betalar du mindre, medan det kostar lite mer om det tar längre tid än förväntat. Det är dock mycket sällsynt med större avvikelser från våra initiala prisuppskattningar, men som kund vill vi gärna att du noggrant informerar oss om saker som kan ta extra tid så att tidsramen kan hållas.

Vi hjälper dig med hela flytten