Övriga tjänster

Arbetet med en flytt innefattar naturligtvis mer än att bara flytta sina saker från en plats till en annan. Därför har vi tagit fram ett komplett tjänsteutbud som innefattar allt du kan tänkas behöva hjälp med. Vi kan med andra ord hjälpa dig med allt och lite till, eller bara enstaka tjänster.

Utöver flytt och transport erbjuder vi:

Personaluthyrning – Vi kan hjälpa till med bemanning, antingen i samband med flytt eller inför något annat kortare eller längre projekt. När du anlitar oss för personaluthyrning får du en professionell yrkesperson med kollektivavtal och ansvarsförsäkring, redo att hjälpa dig hela vägen. Vi hyr ut expressarbetare, packmästare, scenarbetare, lagermän, vaktmästare, chaufförer och mycket annat.

Flyttstädning – Att noggrant städa den bostad man flyttar ifrån är inte det minsta inspirerande. Överlåt därför städningen år proffs, så är du dessutom garanterad att den genomförs enligt alla normer och riktlinjer. Självklart lämnar vi garanti på utförd städning.

Magasinering – Ibland kan man inte flytta in i den nya bostaden direkt och då kan vi förvara dina föremål tills det är dags. Vi erbjuder kostnadseffektiv magasinering i egna lokaler.

Ett brett utbud av tjänster inom flytt och bemanning