Om oss

När du behöver en pålitlig flyttfirma i Solna

Välkommen till Peter Åkare! Vi är ett flyttföretag som sedan starten 1984 hjälpt oräkneliga Stockholmare med flytt och flyttrelaterade tjänster. Med åren har vi vuxit till en av de största, mest kompetenta och effektiva flyttfirmorna i Stockholm och vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom flytt och bemanning.

Vi har merparten av Storstockholm som arbetsområde. Vi har stor erfarenhet vad gäller flytt till, från och inom Solna. Vårt tjänsteutbud är komplett, men du väljer själv vilka tjänster du vill utnyttja och vi hjälper dig gärna att skräddarsy ett paket så att du får precis den hjälp du behöver.

Kontakta oss idag om du behöver en flexibel och kompetent flyttfirma i Solna!

 

 

Vårt miljöarbete

Miljöfrågor är mycket viktiga för oss. Det vi gör idag formar hur kommande generationer får det, och det gäller såväl här i Stockhom som i världen i stort. Som företag i transportbranschen har vi dessutom ett extra ansvar att se till att vår miljöpåverkan blir så liten som möjigt.

Därför planerar vi alla transporter i förväg för att minska våra körvägar och alla våra fordon drivs med miljödiesel och är miljögodkända.

De produkter vi använder för flyttstädning är miljövänliga, liksom emballage och flyttkartonger, som alla är återvinningsbara. Vill du ha hjälp av ett företag som tar sitt miljöansvar kan du med gott samvete vända dig till oss. Du är också varmt välkommen att höra av dig om du har fler frågor kring vårt miljöarbete.

flyttfirma solna handle with care

Ansvar i alla led

Vi startade som ett företag som ville göra allt för våra kunder och ta ansvar för helheten. Våra ambitioner har inte mattats av genom åren, tvärtom har de snarare blivit starkare. Vi är idag ett sammansvetsat team som förenas av vår yrkesstolthet och vår vilja att se till att varje kund får sina förväntningar mötta och förhoppingsvis även överträffade.

Många nöjda kunder har det blivit genom åren, och 5 av 5 i snittbetyg på Reco.se talar väl sitt tydliga språk. Vi vet dock att man aldrig är bättre än sitt senaste jobb och tar lika stort ansvar oavsett storlek och karaktär på jobbet. Blir du vår nya kund idag kan vi garantera dig att vi gör allt för att du ska bli precis lika nöjd som våra tidigare kunder. Varmt välkommen att höra av dig!

Vi hjälper dig med hela flytten